Anders denken, anders werken

LeanResults maakt verbeteren vanzelfsprekend

LeanResults biedt bedrijven, overheden, onderwijsinstellingen en zorgorganisaties een nieuwe kijk op hun processen. En zorgt dat visie werkelijkheid wordt.

Effectieve prestatieverbetering in uw organisatie

Processen veranderen en resultaten structureel verbeteren is niet makkelijk. Maar het kan – onze klanten bewijzen het iedere dag. Wij helpen ook uw organisatie graag bij het wegnemen van verspillingen en het vinden van de meest efficiënte en vooral ook klantgerichte workflows.

“Ik hoor en ik vergeet. Ik zie en ik herinner. Ik doe en ik weet.”

Onze trainingen, programma’s en diensten zijn ontwikkeld vanuit de praktijk. Ze maken continue verbetering vanzelfsprekend én effectief. Centraal staat: welke kennis en praktische tools heeft uw organisatie vandaag nodig voor een snelle start en succesvolle implementatie? Geen academische theorie of vage concepten, maar straight to the point en bewezen tools.

Zelfstandig aan de slag met Lean

Continue verbetering op basis van de principes van Lean Management en Plan Do Check Act maken hét verschil. Resultaten, feedback geven en ontvangen, leren en verantwoordelijkheid staan voorop bij onze training, coaching en begeleiding van teams. Voor ons is een verbetertraject pas een succes als uw teams zelfstandig aan de slag gaan met de Lean kennis en ervaring.

Over Louis Brackel, oprichter en mede-eigenaar van LeanResults

Louis Brackel studeerde Bedrijfseconomie aan de Erasmus Universiteit Rotterdam en rondde de Postdoctorale Controllersopleiding af aan de Vrije Universiteit Amsterdam als Registercontroller. Hij is Master Black Belt in Lean, Professional Scrum Master en gecertificeerd coach. Louis heeft ruim 25 jaar ervaring als financieel manager, Master Black Belt in Lean, adviseur, coach en programma- en projectmanager op het gebied van performance management en Lean.

Louis verdiende zijn sporen onder meer bij Elsevier Science Publishers (Integraal Performance Management, management dashboards, KPI-bepaling, procesverbetering), BDO Management Consulting (Business Proces Redesign, consultant en trainer), Pon Power (ERP- en Business Intelligence-implementaties) en Berenschot. In 1999 startte Louis zijn eigen consultancybedrijf om zich volledig te richten op zijn passie: het beste uit teams en organisaties halen.

Louis is een enthousiasmerende sparringpartner van bedrijven en overheden. Hij faciliteert management en directie bij visieformulering, geeft leiding aan het versterken van het benodigde Performance Management en helpt de organisatie dit continu te verbeteren. Als bedrijfseconoom zet Louis de besturing van de organisatie voorop. De mens is naar zijn volle overtuiging minstens zo belangrijk als de systemen en de processen.

LeanResults bestaat uit een sterk netwerk van Lean en Agile professionals die op verschillende manieren ingezet kunnen worden, afhankelijk van de vraag van de opdrachtgever.